PL: Monk nestráca vieru, Ki by sa mal do zápasu proti Newcastlu uzdraviť

NETKY.SK • 14 August 2015, 11:30 • 2 min
PL: Monk nestráca vieru, Ki by sa mal do zápasu proti Newcastlu uzdraviť

CARDIFF - Tréner futbalistov Swansea City Gary Monk verí, že na sobotňajší duel Premier League proti Newcastlu United bude mať k dispozícii aj Ki Sung-Yuenga.

slovakia

left justify in out

Kórejský stredopoliar nedohral minulotýždňový duel na ihrisku FC Chelsea, keď pre problémy so stehenným svalom musel striedať ešte pred polčasovou prestávkou. Vyšetrenia však nepreukázali vážnejšie poškodenie svalu a Ki by mohol v sobotu nastúpiť. O všetkom rozhodnú kluboví lekári po piatkovom tréningu.

 

"Nie je to vážne a preto verím, že bude hrať. Ki je vzorový profesionál, stará sa o seba a preto by ma neprekvapilo, ak by bol v sobotu pripravený nastúpiť," povedal Monk pre denník South Wales Evening Post. Swansea si proti Newcastlu odbije tohtosezónnu domácu premiéru, pred týždňom remizovala na ihrisku londýnskej FC Chelsea 2:2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies