PL: Liverpool zdolal zlepšujúci sa Arsenal, boj o titul sa stupňuje

NETKY.SK • 17 Marec 2022, 07:51 • 2 min
PL: Liverpool zdolal zlepšujúci sa Arsenal, boj o titul sa stupňuje

LONDÝN – Kloppov Liverpool zvládol veľmi náročný zápas na pôde dobre hrajúceho Arsenalu a naďalej vytvára enormný tlak na Guardiolov Manchester. Tottenham si poradil s Brightonom.

slovakia

left justify in out

Liverpool doťiahol City na rozdiel jedného bodu!

 

Futbalisti FC Liverpool zvíťazili v stredajšej dohrávke 27. kola Premier League na štadióne Arsenalu Londýn 2:0. Rozhodli o tom v druhom polčase góly Dioga Jotu a Firmina. "The Reds" vyhrali deviaty ligový zápas za sebou, v tabuľke sú druhí a na lídra a obhajcu Manchester City strácajú už len jeden bod. "Gunners" sú v neúplnej tabuľke štvrtí, majú o dva odohrané zápasy menej ako vedúce duo.

 



Futbalisti Tottenhamu Hotspur zvíťazili v stredajšej dohrávke 16. kola anglickej Premier League na ihrisku Brightonu 2:0. V neúplnej tabuľke sú na siedmom mieste, majú rovnaký počet 48 bodov ako šiesty West Ham United, ale zápas k dobru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona