PL: Liverpool si poradil s Newcastlom, Chelsea zakopla s Evertonom

NETKY.SK • 17 December 2021, 09:30 • 2 min
PL: Liverpool si poradil s Newcastlom, Chelsea zakopla s Evertonom

LIVERPOOL – The reds si poradili s Martinom Dúbravkom a jeho Newcastlom 3:1. Chelsea napriek hernej dominancii iba remizovala s Evertonom.

slovakia

left justify in out

Trent Alexander Arnold s gólom mesiaca!

 

Newcastlu sa na Anfielde v podarilo v 7. minúte dostať do vedenia a strelcom sa stal bývalý hráč Liverpoolu Jonjo Shelvey. Na jeho strelu spoza šestnástky nemal Alisson žiadny nárok a Magpies sa tak dostali do prekvapivého vedenia.

 

Liverpool začal poriadne tlačit na bránu Martina Dúbravku a v 21. minúte predviedol slovenský brankár výborný zákrok, no loptu dorazil do brány Portugalčan Jota. Šancu znova dostať Newcastle do vedenia mal Saint-Maximin, ale jeho strelu fantasticky zlikvidoval Alisson.

 

O 4 minúty neskôr sa skóre menilo znova, po akcii Maného sa lopta dostala k Salahovi a ten nekompromisne zvýšil na 2:1. Pre Salaha to bol už 15. gól v tohtoročnej sezóne a jednoznačne kraľuje tabuľke strelcov PL.

 

Záverečný a hlavne najkrajší gól zápasu pridal krajný obranca Trent Alexander Arnold, ktorý v 87. minúte z približne 25 metrov vymietol pavučinu pravej šibenice. Liverpool má zo 17 zápasov 40 bodov a figuruje na druhej priečke PL, jeho strata na City činí iba jeden bod.

 

 

Chelsea iba remizovala s Evertonom

 

Donedávna Chelsea figurovala na 1. mieste PL, no v posledných týždňoch sa ľahučko trápi a tentoraz zaváhala na domácej pôde s liverpoolskym Evertonom. Prvý gól zápasu padol až v 70. minúte, keď domácich poslal do vedenia Mason Mount

 

O 4 minúty neskôr sa karamelkám podarilo skóre vyrovnať, po dobre zahranej štandardke sa presadil mladučký Braithwaite. Chelsea si nevytvorila žiadnu vyloženú šancu a najväčšou šancou v závere zápasu bola hlavička Thiaga Silvu, ktorú fantasticky zlikvidoval Pickford.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies