Liverpool si Lucasa Leivu nedá, do Besiktasu neprestúpi

NETKY.SK • 26 August 2015, 14:37 • 2 min
Liverpool si Lucasa Leivu nedá, do Besiktasu neprestúpi

ISTANBUL - Vedenie anglického futbalového klubu FC Liverpool nenechá v tomto prestupovom období odísť z mužstva stredopoliara Lucasa Leivu. Potvrdil to prezident Besiktasu Istanbul Fikret Orman, ktorý mal o služby 28-ročného Brazílčana záujem.

slovakia

left justify in out

O odchode Leivu z Anfield Road začali špekulovať britské médiá po tom, čo sa 28-ročný záložník neobjavil v zostave "The Reds" v úvodných dvoch zápasoch Premier League. V pondelkovom dueli s Arsenalom (0:0) sa však vrátil do jedenástky a tréner Brendan Rodgers ho za predvedený výkon pochválil.

 

Besiktas sa tak novej posily nedočká. "Liverpool Lucasa nepustí. Prestup sa môže zrealizovať, iba ak ho klub povolí. Nič s tým nemôžeme urobiť," povedal šéf Besiktasu pre Liverpool Echo na adresu klubového spoluhráča kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies