PL: Conte sa vracia do Londýna

NETKY.SK • 2 November 2021, 13:54 • 2 min
PL: Conte sa vracia do Londýna

LONDÝN – Jeden z najlepších trénerov sveta sa vracia do anglickej Premier League. Taliansky tréner Antonio Conte sa dohodol na zmluve s ambicióznym Tottenhamom Hotspur.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia Chelsea sa hnevajú, Conte prichádza k mestským rivalom!

Bývalý manažér londýnskej Chelsea sa dohodol na 2-ročnej zmluve s kohútmi z Tottenhamu. Antonio Conte nahradil trápiaceho sa Nuna Espirita Santa, ktorý si po potupnej prehre s Manchestrom United musel predčasne zbaliť kufre.

 

Angažovanie Nuna Espirita Santa sa zdalo od začiatku ako nesprávny krok, ktorý pravdepodobne nebude mať dlhú trvanlivosť. Portugalský lodivod nemal nikdy skúsenosti s vedením veľkého klubu, ktorý sa snaží bojovať o tie najvzácnejšie trofeje.

 

 

Po odvolaní Mourinha bol Santo až 7. volbou pre majiteľa Daniela Levyho, ďalším problémom pre Tottenham bola nespokojnosť Harryho Kanea. Kane patrí medzi jedných z najlepších hráčov sveta a práve angažovanie chladnokrvného víťaza, akým je práve Conte, ho možno presvedčí o zotrvaní v severnej časi Londýna. 

 

Conte nemusí o svojich kvalitách nikoho presviedčať. Preslávil sa na lavičke Juventusu, z ktorého spravil jeden z najdominantnejších tímov poslednej dekády. Potom zamieril na ostrovy, kde s Chelsea dokázal vyhrať v roku 2016 anglickú Premier League. 

 

Jeho posledným angažmánom bolo pôsebenie v modrej časti Milána, s ktorými dokázal zastaviť dominanciu ním vytvoreného Juventusu a získať prvý titul pre Inter od roku 2009/2010.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies