PL: Chelsea remizovala s United, červených diablov zachránil Ronaldo

NETKY.SK • 29 Apríl 2022, 08:13 • 2 min
PL: Chelsea remizovala s United, červených diablov zachránil Ronaldo

MANCHESTER – Futbalisti Chelsea FC remizovali vo štvrtkovom zápase 37. kola anglickej Premier League na ihrisku Manchestru United 1:1. Londýnčania figurujú na tretej priečke tabuľky so šesťbodovým náskokom na štvrtý Arsenal, šiesty United stráca na piaty Tottenham tri body, no odohral o dve stretnutia viac.

slovakia

left justify in out

Chelsea bola lepším tímom, no na 3 body to nestačilo

 

Chelsea v prvom polčase dominovala a vytvorila si niekoľko gólových možností. So strelou N'Gola Kanteho i dvoma šancami Kaia Havertza si však poradil brankár David de Gea, ktorý držal domácich v hre o body. United sa dostávali pred súperovu bránku len sporadicky. Hostia išli do vedenia presne po hodine hry. Center Reecea Jamesa predĺžil hlavou Havertz a nepokrytý Marcos Alonso z prvej rozvlnil sieť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

 

Odpoveď však prišla už o dve minúty, keď sa po lobe za obranu od Nemanju Matiča presadil z hranice päťky Cristiano Ronaldo. Rozhodnúť mohol v 80. minúte James, ale ľavačkou trafil len do žrde. Aj štvrtý vzájomný duel týchto súperov za sebou sa tak skončil nerozhodným výsledkom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona