Pjanič podpísal s Juventusom Turín päťročný kontrakt

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 21:57 • 2 min
Pjanič podpísal s Juventusom Turín päťročný kontrakt

RÍM - Stredopoliar Miralem Pjanič podpísal v pondelok päťročný kontrakt s talianskym futbalovým klubom Juventus Turín. Úradujúci ligový šampión zaplatil AS Rím za bosnianskeho reprezentanta 32 miliónov eur. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Pjanič oznámil minulý týždeň svoje rozhodnutie opustiť AS Rím po piatich rokoch. Využil tak klauzulu vo svojej zmluve, podľa ktorej mohol opustiť "vlkov" za 38 miliónov eur. "Juve" však potvrdil, že za 26-ročného stredopoliara zaplatil len 32 miiliónov. Pjaničov plat síce nezverejnil, no podľa talianskych médií by sa mal pohybovať na úrovni 5,5 milióna eur ročne. Ak by to bola pravda, Pjanič by sa stal najlepšie plateným hráčom "starej dámy".

 

"Vždy bolo ťažké hrať proti Juventusu v Turíne. Je to nádherný štadión. Vždy som proti nim očakával ťažký zápas, no teraz si oblečiem dres Juventusu, a to ma robí šťastným. Verím, že s Juve toho povyhrávam čo najviac," povedal Pjanič pre oficiálny web talianskeho majstra.

 

Juventus okrem angažovania Pjaniča potvrdil, že je blízko k dohode s 33-ročným brazílskym obrancom Danielom Alvesom, ktorý v uplynulých rokoch pôsobil v FC Barcelona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies