Pivný festival, ktorý sa začal v Belehrade, ponúkne do nedele veľa hudby

NETKY.SK • 15 August 2012, 06:45 • 2 min
Pivný festival, ktorý sa začal v Belehrade, ponúkne do nedele veľa hudby

Pivný festival, ktorý sa začal v Belehrade, ponúkne do nedele veľa hudby - Kultúra Belehradský pivný festival, ktorého jubilejný 10. ročník sa dnes začal v srbskej metropole, ponúkne do nedele 19.

slovakia

left justify in out

img

Belehradský pivný festival, ktorého jubilejný 10. ročník sa dnes začal v srbskej metropole, ponúkne do nedele 19. augusta vystúpenia 49 nielen domácich hudobných skupín, ale aj z kapiel Bosny a Hercegoviny, Chorvátska, Macedónska a Slovinska.
      Budú medzi nimi napríklad skupiny Hladno Pivo, Zabranjeno Pusenje, Rambo Amadeus, Playboy i Vampiri, ale aj Plavi Orkestar. Návštevníci sa môžu tešiť aj na renomovaného britského DJ Peta Tonga.
      Organizátori najväčšieho podujatia svojho druhu v juhovýchodnej Európe očakávajú na festivale, na ktorý je vstup voľný, okolo pol milióna návštevníkov. Všetci si popri kvalitných hudobných produkciách budú môcť vychutnať i najmenej dve desiatky domácich a zahraničných druhov piva, vrátane mexického.
      Veľký dôraz sa na tohtoročnom pivnom festivale kladie na ochranu životného prostredia s cieľom posilniť v radoch predovšetkým mladých návštevníkov ekologické správanie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies