Pitva potvrdila, že priateľka speváka Micka Jaggera spáchala samovraždu

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 07:18 • 2 min
Pitva potvrdila, že priateľka speváka Micka Jaggera spáchala samovraždu

NEW YORK - Módna návrhárka L'Wren Scottová a priateľka Micka Jaggera, frontmana skupiny Rolling Stones, spáchala samovraždu obesením. Oznámil to v stredu podľa webu časopisu Hollywood Reporter úrad patológa mesta New York City.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročná L'Wren Scottová, vlastným menom Luann Bambroughová, mala so spevákom vzťah od roku 2001. V pondelok ju našli obesenú v jej byte v newyorskom Manhattane na šatke priviazanej ku kľučke dverí. Predpokladalo sa, že spáchala samovraždu, čo potvrdil aj súdny patológ. Polícia nenašla v byte žiadny list na rozlúčku.
      

Scottová pôsobila ako modelka, neskôr ako vizážistka celebrít a módna návrhárka. Svoje meno sa rozhodla zmeniť po tom, keď ako 17-ročná začala s kariérou modelky, ku ktorej ju priviedol renomovaný módny fotograf Bruce Weber.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies