Pitva neodhalila príčinu smrti Peaches Geldof

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 15:36 • 2 min
Pitva neodhalila príčinu smrti Peaches Geldof

LONDÝN - Pitva Peaches Geldof, dcéry írskeho hudobníka Boba Geldofa, ktorú našli v pondelok 7. apríla mŕtvu v jej byte v britskom Kente, neodhalila príčinu jej úmrtia. Vyšetrovatelia preto nariadili vykonať aj toxikologické testy, výsledky ktorých budú známe až o niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

Peaches Geldof, ktorá sa venovala modelingu a žurnalistike, skonala vo veku 25 rokov, pričom nezanechala žiaden list na rozlúčku. V blízkosti modelkinho tela sa taktiež nenašli žiadne tvrdé drogy a neobjavili na ňom ani viditeľné známky zranení. Podľa obhliadajúceho súdneho lekára vraj zomrela prirodzenou smrťou. O jej úmrtí informovali 62-ročný otec zosnulej a tiež jej manžel, hudobník Thomas Cohen, s ktorým mala takmer dvojročného syna Astala a takmer ročného Phaedra. "Peaches zomrela. Veľmi to bolí. Bola z nás všetkých tá najdivokejšia, najzábavnejšia a najinteligentnejšia. Krásne dieťa, ako je možné, že už ju nikdy neuvidíme? Dá sa to vôbec zvládnuť?“ uviedol Geldof. "Moju milovanú manželku Peaches sme so synmi Astalom a Phaedrom zbožňovali. Budem ich vychovávať s tým, že budú mať matku vo svojich srdciach. Budeme ju navždy milovať,“ povedal Cohen pre agentúru Associated Press. 

 

Peaches Geldof sa narodila 13. marca 1989. Jej matkou bola už zosnulá Paula Yates, ktorá zomrela v roku 2000 na predávkovanie drogami. Práve pár hodín pred svojou smrťou zverejnila mladá žurnalistka prostredníctvom služby Instagram spoločnú fotografiu s mamou, čo mnohí považujú za signál toho, že chcela zomrieť. Magazín Mother & Baby však zverejnil článok z dielne Geldof, v ktorom popísala, aká bola šťastná. "Dosiahla som dokonalú rovnováhu. Práve teraz je život fajn. To, že som mama, je jeho najlepšou časťou,“ uviedla modelka. 

 

Bob Geldof je známy vďaka pôsobeniu v kapele The Boomtown Rats. Zahral si napríklad v snímke Pink Floyd - The Wall (1982). Je tiež známy aktivista. Je organizátorom charitatívnych koncertov Live Aid a Live 8 či projektu Band Aid známym najmä vďaka hitu Do They Know It's Christmas?, ktorého je Geldof spoluautorom. S Bonom Voxom z U2 spolupracuje na rôznych kampaniach a projektoch na zmiernenie hladu a chudoby v Afrike. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona