Pittsburgh zdolal Ottawu 6:2 a je prvým finalistom Východnej konfrencie

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 08:21 • 2 min
Pittsburgh zdolal Ottawu 6:2 a je prvým finalistom Východnej konfrencie

PITTSBURGH - Hokejisti Pittsburghu Penguins si bez väčších problémov poradili v piatom zápase 2. kola play off NHL s tímom Ottawa Senators, keď zvíťazili 6:2 a stali sa prvými finalistami vo Východnej konferencii.

slovakia

left justify in out

Tučniaci, ktorí vyhrali semifinálovú sériu 4:1 na zápasy, sa vo finále stretnú s Bostonom Bruins alebo New Yorkom Rangers (stav série: 3:1). 

V tíme Penguins zaznamenal James Neal hetrik, ďalšie góly domácich pridali Kris Letang, Jevgenij Malkin a Brenden Morrow. Brankár víťazov Tomáš Vokoun mal 29 úspešných zákrokov. Za senátorov skórovali Milan Michálek a Kyle Turris. Gólman Craig Anderson zastavil 27 striel, ale senátorom ukončili tučniaci predčasne sezónu už po tretí raz za posledných päť rokov. Penguins sa dostali do finále konferencie prvýkrát od roku 2009, keď získali svoj tretí Stanley Cup.

2. kolo play off NHL

Východná konferencia - 5. zápas:
Pittsburgh - Ottawa 6:2
/Konečný stav série: 4:1/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies