Pittsburgh rozdrvil Ottawu a je blízko finále

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 09:07 • 2 min
Pittsburgh rozdrvil Ottawu a je blízko finále

NEW YORK - Hokejisti Ottawy dvakrát viedli v stredajšom štvrtom zápase semifinále Východnej konferencie NHL nad Pittsburghom, no napokon prehrali vysoko 3:7, v sérii prehrávajú už 1:3 na zápasy a sú blízko k vyradeniu z tohtoročných bojov o Stanleyho pohár.

slovakia

left justify in out

K obratu v Scotiabank Place zavelil v 22. min ľavý krídelník "tučniakov" Chris Kunitz, keď vyrovnal na 2:2. Ešte v tej istej minúte pridal rozdielový presný zásah Jarome Iginla a gólostroj Penguins pokračoval aj v poslednej tretine. Za zmienku stoja najmä tri góly Pittsburgu v priebehu dvoch minút. Za rozhodnutého stavu 2:7 pridal ešte tretí čestný úspech domácich švédsky veterán Daniel Alfredsson, ktorý dosiahol stý bod vo svojom 120. zápase v play-off. Prvou hviezdou duelu sa stal 26-ročný obranca Pittsburghu Kris Letang za štyri asistencie. Piaty duel sa uskutoční v piatok v Pittsburghu.

Sumár stredajšieho stretnutia zámorskej hokejovej NHL (hrá sa na štyri víťazstva): 

VÝCHODNÁ KONFERENCIA 
Semifinále 
Ottawa - Pittsburgh 3:7 (2:1, 0:2, 1:4) - stav série: 1:3 
Góly: 3. M. Michálek (Alfredsson, Benoit), 17. Turris (Silfverberg, E. Karlsson), 55. Alfredsson (E. Karlsson, C. Neil) - 15. J. Neal, 22. Kunitz (Dupuis, Letang), 22. Iginla (Letang, J. Neal), 42. J. Neal (Crosby, Letang), 49. Dupuis (M. Cooke), 49. Crosby (T. Kennedy), 50. Iginla (J. Jokinen, Letang)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies