Pitt a DiCaprio sa blysnú v Tarantinovom filme o najznámejšom zločincovi 20. storočia

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 10:29 • 2 min
Pitt a DiCaprio sa blysnú v Tarantinovom filme o najznámejšom zločincovi 20. storočia

LOS ANGELES - Americkí herci Brad Pitt a Leonardo DiCaprio majú byť hviezdami filmu "Once Upon a Time in Hollywood" (Vtedy v Hollywoode) režiséra Quentina Tarantina.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom vo štvrtok agentúra AP. Spoločnosť Sony Pictures v stredu oznámila, že film sa začne v kinách premietať 9. augusta 2019. Dej snímky je zasadený do roku 1969 v Los Angeles a projekt je všeobecne známy ako Tarantinov film o zločincovi Charlesovi Mansonovi.

 

img

 

Manson patrí medzi najznámejších zločincov 20. storočia. Zomrel prirodzenou smrťou v kalifornskom väzení vlani v novembri vo veku 83 rokov, odpykával si tam doživotný trest. Ako vodca vražedného kultu naviedol v roku 1969 skupinu svojich väčšinou mladých stúpencov, aby zavraždili ľudí na párty vo vile manželov Romana Polanského a Sharon Tateovej.

 

Medzi najmenej siedmimi obeťami Mansonom iniciovaných vrážd bola aj samotná herečka Tateová, ktorá bola v deviatom mesiaci tehotenstva; dieťa čakala s manželom, poľsko-francúzskym filmovým režisérom Polanským, ktorý nebol v čase zločinu doma.

 

Manson chcel podľa žalobcov vraždami rozpútať rasovú vojnu medzi belošskými a černošskými Američanmi. Počas divokých 60. rokov žil v biede so svojou "rodinou" mladých ľudí, ktorých navádzal na zločiny a s bral s nimi LSD.

 

Jeho prívrženci boli presvedčení, že je Ježiš Kristus. Ani DiCaprio, ani Pitt však nebudú hrať Mansona. Tarantino tvrdí, že budú hrať dvojicu hercov, ktorí sa zo všetkých síl snažia presadiť.

 

DiCaprio bude stvárňovať bývalú hviezdu westernového televízneho seriálu a Pitt jeho dvojníka-kaskadéra. Ich postavy žijú v susedstve herečky Sharon Tateovej.

 

Tarantino, dlhoročný obyvateľ kalifornského mesta Los Angeles, pracuje na scenári už päť rokov. Bude to jeho deviaty celovečerný film.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona