Pitbul napadol chovateľku, tá zraneniam podľahla

NETKY.SK • 20 August 2012, 06:40 • 2 min
Pitbul napadol chovateľku, tá zraneniam podľahla

Pitbul napadol chovateľku, tá zraneniam podľahla - Svet Na lazoch pri obci Sucháň v okrese Veľký Krtíš prišla po napadnutí pitbulom o život žena. Udalosť sa mala stať ešte v piatok (17.

slovakia

left justify in out

img

Na lazoch pri obci Sucháň v okrese Veľký Krtíš prišla po napadnutí pitbulom o život žena. Udalosť sa mala stať ešte v piatok (17.8.) neďaleko usadlosti, v ktorej Slovák so švajčiarskym občianstvom choval asi 20 psov.
      Polícia sa zatiaľ k prípadu nechce vyjadrovať, pretože v súčasnosti ešte stále vykonáva na mieste procesné úkony. Podľa informácií, ktoré TASR poskytla starostka obce Anna Triznová, dom na suchánskych lazoch spravovali vlastníkovi v čase jeho neprítomnosti muž a žena. Okrem domu sa starali aj o psov. "Podľa toho, čo som sa doposiaľ dozvedela, žena mala napriek zákazu majiteľa vyviesť mimo areálu aj pitbula, ktorý bol nebezpečnejší, ako ostatné psy," uviedla pre TASR.
      Muž - správca, ktorý bol v tom čase na nákupe, po svojom návrate ženu nenašiel a vydal sa ju hľadať. Našiel ju až po čase s početnými zraneniami v lese.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona