Pistoriusa obťažoval muž v nočnom klube

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 11:49 • 2 min
Pistoriusa obťažoval muž v nočnom klube

JOHANNESBURG - Celosvetovo smutne preslávený telesne postihnutý atlét Oscar Pistorius nedávno navštívil v sprievode bratanca nočný klub, kde sa dostal do konfliktu s istým mužom.

slovakia

left justify in out

Dotyčný vehementne žiadal od Juhoafričana informácie o vražde Reevy Steenkampovej, ktorú paralympionik s amputovanými dolnými končatinami zastrelil vlani 14. februára vo svojom dome. Pistorius podľa hovorkyne reagoval predčasným odchodom z podniku. "Ľutuje rozhodnutie ukázať sa na verejnosti, kde pritiahol nežiaducu pozornosť," uviedla Anneliese Burgessová. 

 

Proces s Pistoriusom, ktorého hlavné konanie sa začalo 3. marca, sa blíži k svojmu záveru - 30. júla predloží sudkyni Thokozile Masipovej súpis argumentov obžaloba, 4. augusta druhá strana. Prečítajú ich 7. augusta. 

 

Pistoriusa obviňujú, že zastrelil cez dvere toalety svojho domu Reevu Steenkampovú úmyselne po vzájomnej hádke. Paralympionik sa bráni, vraj konal zo strachu, že v miestnosti sa ukryl votrelec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies