Pistorius vraj strieľal aj z auta a podvádzal expriateľku

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 12:12 • 2 min
Pistorius vraj strieľal aj z auta a podvádzal expriateľku

PRETÓRIA - Hendikepovaný atlét Oscar Pistorius podvádzal svoju bývalú priateľku s Reevou Steenkampovou a vystrašil ju použitím pištole v aute.

slovakia

left justify in out

V piatok pokračoval proces so športovcom obvineným zo Steenkampovej vraždy výpoveďami ďalších svedkov, bola medzi nimi aj jeho expriateľka Samantha Taylorová. Tvrdila, že ich vzťah sa skončil po zistení, že ju podvádza s modelkou Steenkampovou, obeťou tragédie zo 14. februára minulého roku. Pistorius vraj už vtedy všade chodil ozbrojený a raz vystrelil cez okno na streche auta krátko po tom, ako ich zastavila policajná hliadka pre vysokú rýchlosť. Taylorová sa na lavici svedkov rozplakala.

 

Obhajca Barry Roux vyhlásil, že môže predložiť emailovú korešpondenciu dokazujúcu, že obvinenia z podvádzania sú falošné. 

 

Dvadsaťsedemročný paralympionik a olympionik zastrelil Steenkampovú ranami cez dvere toalety. Pistorius sa bráni, že išlo o nehodu, pretože ženu omylom považoval za zlodeja. Prokuratúra však športovca s podkolennou amputáciou viní z úmyselnej vraždy a žiada pre neho doživotný trest. Pojednávanie sa začalo v pondelok 10. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies