Pistorius sa skamarátil s českým podnikateľom Krejčířom, vo väzení hrajú futbal

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 13:46 • 2 min
Pistorius sa skamarátil s českým podnikateľom Krejčířom, vo väzení hrajú futbal

PRETÓRIA - Juhoafrický paralympionik Oscar Pistorius sa vo väzení v Pretórii, kde si odpykáva päťročný trest za zavinené zabitie priateľky Reevy Steenkampovej, skamarátil so známym českým trestancom Radovanom Krejčířom.

slovakia

left justify in out

Portál denníka Times zverejnil video, na ktorom spomenutá dvojica súťaží v penaltovom rozstrele na dvore najstráženejšieho miesta v JAR. Podľa tamojšieho denníka Daily Sun je za vznikom videa nespokojnosť ostatných väzňov s tým, že personál väznice sa k spomenutej dvojici správa lepšie ako k ostatným odsúdeným. Obaja údajne môžu používať bicykel, bežecký pás a dostávajú aj lepšiu stravu.

 

Ako uvádza portál isport.cz, kontroverzný český podnikateľ Krejčíř je vo väzbe okrem iného pre obžalobu z účasti na dvoch vraždách. Keďže nebol odsúdený, môže nosiť civilné šatstvo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies