Pištoľník Crittenton nesmie na noc vychádzať z domu

NETKY.SK • 7 Október 2013, 09:27 • 2 min
Pištoľník Crittenton nesmie na noc vychádzať z domu

ATLANTA - Bývalý basketbalista Javaris Crittenton, ktorý je obžalovaný z vraždy 22-ročnej matky štyroch detí a gangsterských metód, nesmie až do vynesenia rozsudku na noc opúšťať svoje bydlisko.

slovakia

left justify in out

Zákaz vychádzok medzi 19.00 a 7.00 h mu uložila sudkyňa, pohyb exrozohrávača navyše 24 hodín monitoruje zariadenie pripevnené na jeho členku. Môže za to údajné hráčovo zastrašovanie žalobcu.

Crittenton spolu s bratancom Douglasom Gamblem vraj v Atlante spôsobili smrť ženy a pokúsili sa o vraždu muža. Julian Jonesová sa v auguste 2011 stala obeťou streľby, guľka ju zasiahla do nohy a pri operácii zomrela. Podľa žalobcu okresu Fulton bol incident odvetou a Crittenton útočil na osobu, ktorá ho okradla. 

V súčasnosti 25-ročného Crittentona draftovali Los Angeles Lakers v roku 2007. V NBA mu dali príležitosť Memphis a Washington, zahral si aj v čínskom klube Če-ťiang Lions. Na Vianoce 2009 tasil pištoľ priamo v šatni Wizards, keď si vybavoval účty z kartovej hry so spoluhráčom Arenasom. Dostal ročnú skúšobnú dobu a do konca sezóny ho suspendovali. V NBA nastúpil na 113 stretnutí s priemerom 5,3 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona