Piqué tvrdí, že rozhodcovia pískajú v prospech Realu

NETKY.SK • 9 Január 2017, 16:25 • 2 min
Piqué tvrdí, že rozhodcovia pískajú v prospech Realu

MADRID - FC Barcelona stále čaká na prvé víťazstvo v novom kalendárnom roku a najťažšie sa s tým vyrovnáva Gerard Piqué. Stopér katalánskeho tímu už po minulotýždňovej pohárovej prehre 1:2 v Bilbau vyrukoval s tvrdením, že rozhodcovia domácim odpustili dve penalty, Baskovia pritom dohrávali s deviatimi futbalistami.

slovakia

left justify in out

V nedeľu Piqué po ligovej remíze na ihrisku Villarrealu odchádzal z trávnika s prstom namiereným na VIP lóžu a kričal: "Hej, videli ste to? Videli ste to?" Výčitky zjavne mali adresáta v prezidentovi súťaže Javierovi Tebasovi. "Dotyčný dobre vedel, komu patrili," komentoval Piqué. Je presvedčený o tom, že vedenie La Ligy protežuje konkurenčný Real Madrid. Samotný klub je zatiaľ oveľa zdržanlivejší.

 

"Keď ide o rozhodcov, som vždy veľmi opatrný. Mali by sme im pomáhať. Musia sa rozhodnúť v priebehu pár sekúnd," pridal sa po zápase s Athleticom aj tréner Barcelony Luis Enrique.


Disciplinárna komisia by už v pondelok mohla rozhodnúť o treste pre oporu zadných radov Barcy za komentáre po prehre v Bilbau, ale Piquého to ani trochu nevzrušuje. "Komisia nech si pokojne stráca svoj drahocenný čas analýzou mojich komentárov. Verím, že pravda je na mojej strane, každý ďalší týždeň to len a len potvrdzuje," trvá na svojom rozčertený Piqué. V Bilbau videl dve penaltové situácie, vo Villarreale zase ruku Bruna Soriana v šestnástke domácich. Hornou končatinou pritom zasiahol loptu na opačnej strane aj Javier Mascherano. V tom však podľa neho nebol úmysel ako v Siorianovom prípade.


"Všetci veľmi dobre vieme, ako to chodí. Videli sme to v zápase Sevilly s Realom. Som futbalista, odmietam hrať ruletu. Rozhodcovia by sa mali významne zlepšiť," vyhlásil Piqué. Barcelončania v boji o majstrovský titul zaostávajú za Realom už o 5 bodov, Madridčania majú zápas k dobru. Enriqueho zverenci navyše nie sú ďaleko od vyradenia z Kráľovského pohára. V spomenutom prvom osemfinále prehrali na ihrisku Athletica Bilbao 1:2, odveta je na programe v stredu 11. januára na Camp Nou.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies