Pique sa ospravedlnil za výbuch hnevu, urážku rozhodcu však popiera

NETKY.SK • 19 August 2015, 10:36 • 2 min
Pique sa ospravedlnil za výbuch hnevu, urážku rozhodcu však popiera

BARCELONA - Stopér španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Gerard Pique dostal štvorzápasový trest za urážku asistenta rozhodcu.

slovakia

left justify in out

"Barcelona sa môže odvolať. Hovorca klubu zatiaľ nepotvrdil, či sa Katalánci odvolajú," informuje agentúra Reuters.

 

Pique sa v stredu ospravedlnil za výbuch hnevu v pondelkovom finále Superpohára s Athleticom Bilbao, no poprel urážku arbitra. Asistent rozhodcu mal konflikt s hráčom po tom, čo avizoval jeho postavenie mimo hry. Denník AS informoval, že Pique údajne vulgárne urazil rozhodcovu matku. Následne videl červenú kartu a musel predčasne pod sprchy.

 

"Chcem sa ospravedlniť za moju formu protestu, pretože nebola správna. V stávke bolo veľa a zápas bol plný napätia. No neurážal som ho," tvrdí Pique.

 

Katalánci sa snažili zmazať manko 0:4 z prvého zápasu a v odvete na Nou Campe viedli od 43. minúty gólom Lionela Messiho. Šestnásť minút pred koncom však vyrovnal na konečných 1:1 Aritz Aduriz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies