Piqué notoricky meškáva, Messi vôbec

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 13:52 • 2 min
Piqué notoricky meškáva, Messi vôbec

BARCELONA - Obranca Gérard Pique v tejto sezóne už zaplatil do internej kasy španielskeho futbalového klubu FC Barcelona 6200 eur za meškanie.

slovakia

left justify in out

Suverénne vedie interný rebríček pred Neymarom (1200), Adrianom (1000) a Ardom Turanom (600). Do vrecka nemuseli siahnuť napríklad Lionel Messi, Luis Suárez či kapitán Andrés Iniesta, referuje španielsky denník Sport. Systém sankcií za oneskorené príchody údajne zaviedol už v roku 2010 Pep Guardiola. Prvé meškanie stojí 200 eur, každé ďalšie dvojnásobok. V prípade viaznutia pred zápasom je však pokuta 400 eur a každý ďalší prípad stojí štvornásobok. Primárny zdroj, ale napríklad ani Daily Mail neuvádzajú, ako sa pri takomto systéme dalo matematicky dospieť k spomenutej Neymarovej sume. Katalánci takto vyzbierajú približne 10 000 eur Rozpis sezóny ráta s troma pauzami vyhradenými pre potreby národných tímov za každý súťažný ročník a kapitán tímu vždy na konci sezóny rozhodne, na aký charitatívny účel financie použijú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies