Piqué na Fabregasov odchod v januári: Je to nezmysel!

NETKY.SK • 14 September 2012, 12:08 • 2 min
Piqué na Fabregasov odchod v januári: Je to nezmysel!

Piqué na Fabregasov odchod v januári Je to nezmysel! Futbal BARCELONA – Fabregas v januári neodíde z Barcelony na hosťovanie, aj keď začiatok sezóny pre neho nebol najľahší.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Fabregas v januári neodíde z Barcelony na hosťovanie, aj keď začiatok sezóny pre neho nebol najľahší.

Fabregas bol v tejto sezóne vystriedaný zatiaľ vo všetkých ligových zápasoch Barcy a objavili sa špekulácie o jeho prípadnom odchode z klubu. Avšak jeho tímový spoluhráč Gerard Piqué je presvedčený, že Cesc zostane a užije si skvelú sezónu v Španielsku.

"V La Lige sme odohrali ešte len tri zápasy a už sa aj objavili špekulácie o tom, či v januári odíde na hosťovanie," povedal Piqué. "Futbalový svet je príliš netrpezlivý a snaží sa vás zraziť dole aj za najmenšiu maličkosť. Cesc sa mi zdá byť uvoľnený a šťastný a som si istý, že bude mať veľkolepú sezónu. Hrať za Barcu a za národný tím znamená, že vždy musíte vyhrať a hrať na 100%. Ak sa tak nestane, tak vás zrazu všetci obviňujú a vyvíjajú väčší tlak, ale to nie je dobré."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies