Piqué: Môj otec nemá poňatia o futbale

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:25 • 2 min
Piqué: Môj otec nemá poňatia o futbale

BARCELONA - Stopér španielskeho futbalového klubu a tamojšieho národného tímu Gerard Piqué v nedávnom rozhovore pre La Energía de La Roja prezradil, ako zvykne sledovať futbalové zápasy v kruhu svojich najbližších.

slovakia

left justify in out

"Rád pozerám stretnutia s rodinou a kamarátmi. Je to banda chuligánov a fanatikov, ale rád počúvam, čo popritom rozprávajú. Veľké zápasy radšej pozerám sám, veľa pri nich tŕpnem," vyhlásil Piqué, ktorý poodhalil aj niečo o svojom otcovi.


"Keď ste malý, vaším jediným hrdinom je váš otec. Počúvate ho v každej chvíli. Potom vyrastiete, pôsobíte ako futbalista a uvedomíte si, že váš otec nemá o futbale žiadnu predstavu. On si jednoducho nevšimne polovicu vecí, ktoré sa dejú na ihrisku. Keď zvíťazíme, povie, že sme hrali dobre. Aj po triumfe, keď tomu tak nebolo, alebo naopak," doplnil 28-ročný obranca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies