Piqué: Cristiano Ronaldo je najlepší medzi ľuďmi, ale Messi je nadčlovek

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 15:02 • 2 min
Piqué: Cristiano Ronaldo je najlepší medzi ľuďmi, ale Messi je nadčlovek

BARCELONA - Španielsky obranca Gerard Piqué z FC Barcelona má jasno, kto je najlepším futbalistom zo všetkých ľudí: Portugalčan Cristiano Ronaldo z konkurenčného Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Zadák to vyhlásil pre BT Sport, ešte predtým však na adresu svojho argentínskeho kolegu Lionela Messiho uviedol: "Pre mňa je futbalovými schopnosťami nadčlovek, takže sa to nedá porovnávať." Piqué vážnejšie k tejto dvojici poznamenal: "Obaja sú úžasní. Hovoríme o dvoch z tých najkvalitnejších hráčov nielen súčasnosti, ale aj v histórii tohto športu. Vždy som tvrdil, že Messi má talent ako nikto, dokáže kontrolovať loptu vo veľkej rýchlosti, nikdy ju nemá ďalej ako dva metre od nohy. Je nemožné dostať ho, takúto schopnosť som nezaregistroval u nikoho iného. Cristiano Ronaldo je veľmi odlišný hráč - urastený, silný, komplexný. Vie strieľať góly hlavou, z priamych kopov i pokutových, presadiť sa v osobných súbojoch."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies