Pippena do Siene slávy uvedie Jordan, medzi elitou aj Dream Team a Malone

NETKY.SK • 10 August 2010, 11:46 • 2 min
Pippena do Siene slávy uvedie Jordan, medzi elitou aj Dream Team a Malone

Pippena do Siene slávy uvedie Jordan, medzi elitou aj Dream Team a Malone - Ostatné športy Jednej z najväčších postáv zámorského basketbalu deväťdesiatych rokov Scottiemu Pippenovi sa dostane patričného uvítania v Sieni slávy zámorskej NBA. O jeho privíta

slovakia

left justify in out

Jednej z najväčších postáv zámorského basketbalu deväťdesiatych rokov Scottiemu Pippenovi sa dostane patričného uvítania v Sieni slávy zámorskej NBA. O jeho privítanie sa v noci na sobotu osobne postará jeho bývalý spoluhráč z Chicaga Bulls, či z amerického olympijského Dream Teamu Michael Jordan.
      Podľa tradície do siene nové prírastky vždy uvádzajú už starší členovia elitnej spoločnosti, Jordan sa ním stal vlani. Pippen, ktorý spoločne s Jordanom získal v Chicagu až šesť majstrovských prsteňov, sa do siene dostane až dvakrát, po druhý raz aj spoločne s Jordanom v rámci uvedenia Dream Teamu z OH 1992 v Barcelone.
      Novým členom spoločenstva slávnych sa stane aj legenda Utahu Jazz Karl Malone, ktorého uvedie bývalý center New Yorku Knicks Willis Reed a pribudne aj olympijský tím z roku 1960.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies