Pipes and Pints a Banane Metalik vystúpia na Slovensku

NETKY.SK • 20 November 2015, 12:38 • 2 min
Pipes and Pints a Banane Metalik vystúpia na Slovensku

BRATISLAVA - Česká kapela Pipes and Pints sa predstaví v rámci turné s francúzskou formáciou Banane Metalik aj na Slovensku. Skupiny vystúpia 26. novembra v bratislavskom Randal Clube, o deň neskôr v skalickej Hospode U Čambalu a napokon 28. novembra v košickom klube Colloseum.

slovakia

left justify in out

Muzikanti sa na slovenské publikum tešia. "V slovenských kluboch nehrávame často, no je o nás známe, že práve klubový zážitok s publikom máme najradšej. Preto sme si povedali, že sa konečne ukážeme Slovákom v plnej paráde v dobrých priestoroch v Bratislave, Skalici a v Košiciach. Aktuálne máme hotové skladby na tretí album, publiku predvedieme niekoľko nových skladieb aj naše staršie klasiky, ktoré sme dopilovali na letných festivaloch," uviedol Vojta Kalina z Pipes and Pints.


Skupina by rada získala financie na štúdiovku prostredníctvom zbierky. "Rád by som spomenul, že stále je možné prispieť na náš tretí album, ktorý by sme radi nahrávali v Kalifornii s pánom majstrom Ronniem Kingom, konkrétne cez crowdfundingový server Hithit. Zdravím na Slovensko, pozrite ten web a naše 'ujeté' ponuky a ak chcete, podporte náš zámer. Napríklad predobjednaním nového albumu," povedal Kalina.


Kapely nedávno vystupovali vo Francúzsku, v súčasnosti koncertujú v Českej republike. "Máme za sebou prvú spoločnú európsku časť turné a podľa reakcií publika vidíme, že hudba, pódiová prezentácia a nasadenie Banane Metalik výborne dopĺňa naše koncerty. Bláznivo nalíčení Francúzi mixujúci hardcore punk s kontrabasom vás určite prekvapia svojou energiou," predstavili Pipes and Pints spriaznenú kapelu, ktorá má na konte nahrávky ako Sex, Blood And Gore'N'Roll (2005), Nice To Meat You (2008) či The Gorefather (2015). Pipes and Pints pôsobia na scéne od roku 2006. Prvý album Until We Die ponúkli v roku 2009. Druhý počin Lost and Found (2012), ktorý produkoval Darian Rundall, získal žánrovú cenu Anděl. V kapele pôsobia okrem spomínaného Kalinu aj Tomáš Novotný, Lukáš Vincour, Syco Mike a Ondra Balvín.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies