Pink vystúpi na udeľovaní Billboard Music Awards

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 10:07 • 2 min
Pink vystúpi na udeľovaní Billboard Music Awards

LOS ANGELES - Na tohtoročnom odovzdávaní Billboard Music Awards vystúpi americká speváčka Pink. Tridsaťšesťročná interpretka, ktorú organizátori galavečera predstavili ako prvého hudobného hosťa, počas ceremónie zaspieva svoju novú skladbu Just Like Fire. Novinka, ktorú nahrala a aj sama zložila k očakávanému dobrodružnému fantasy Alica v krajine za zrkadlom, bude mať v ten večer svetovú televíznu premiéru.

slovakia

left justify in out

Slávnostné udeľovanie hudobných cien sa uskutoční 22. mája v T-Mobile Arene v Las Vegas. Sprevádzať ním budú rapper a herec Ludacris a speváčka Ciara.

 

Zoznam kandidátov na Billboard Music Awards ovládol kanadský spevák The Weeknd. Rodák z Toronta získal celkovo 19 nominácií, odniesť si však bude môcť maximálne 16 cien, keďže v kategórii Top Hot 100 pieseň má nominované dve skladby a v Top R&B pieseň až tri piesne. Justin Bieber má 12 nominácií a o jednu menej rapperi Drake a Fetty Wap.

 

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Na konte má tri Grammy, štyri MTV Awards či jednu Brit Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies