Pink svoj nový album pomenovala The Truth About Love

NETKY.SK • 5 Júl 2012, 20:00 • 2 min
Pink svoj nový album pomenovala The Truth About Love

Pink svoj nový album pomenovala The Truth About Love - Celebrity Americká speváčka Pink prezradila, že jej šiesta štúdiovka, ktorá vyjde ešte tento rok, sa bude volať The Truth About Love. Teším sa.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Pink prezradila, že jej šiesta štúdiovka, ktorá vyjde ešte tento rok, sa bude volať The Truth About Love. "Teším sa. Piesne sú veselé, živé a zábavné," povedala v Australia's Today Show. "Tento album je o láske a jej rôznych druhoch - temnej, ľahkovážnej, šťastnej či smutnej, a tiež tom, čo sme pre lásku schopní urobiť. Jednoducho objavovanie toho, ako veľmi môže láska bolieť a robiť šťastným," dodala. Hovorila tiež o novom singli Blow Me (One Last Kiss), ktorý na svojej stránke zverejnila v pondelok. "Je to veľmi zábavná pieseň. Všetkých si viem predstaviť, ako pri nej opití neskoro v noci tancujú. Je to veľmi veselá skladba, aj keď je nahnevaná," vyjadrila sa.

Tridsaťdvaročná Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, sa narodila v Pensylvánii. Svoju hudobnú kariéru rozbehla v dievčenskej skupine Choice, po rozpade ktorej začala pracovať na svojej prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Z tejto nahrávky pochádza úspešný singel There You Go, s ktorým sa Pink dostala do prvej desiatky singlového rebríčka Billboard Hot 100. O rok neskôr uviedla na trh album Missundaztood s hitmi ako Get the Party Started, Don't Let Me Get Me, Just Like a Pill či Family Portrait, ktorým si vyslúžila pozitívne kritiky a predala z neho vyše 12 miliónov kusov. V roku 2003 predstavila album Try This, ktorý sa síce predával omnoho menej ako tie predošlé, ale vďaka singlu Trouble získala jednu zo svojich troch cien Grammy. Komerčný úspech opäť zaznamenala so štvrtou štúdiovkou I'm Not Dead (2006), z ktorej pochádzajú hity Stupid Girls, Who Knew a U + Ur Hand. Odvtedy vydala ešte album Funhouse (2008), na ktorom sa nachádzala napríklad pieseň Sober, a výberovku Greatest Hits... So Far!!! (2010), na ktorom boli aj novinky Raise Your Glass a Fuckin' Perfect. Magazín Billboard v roku 2009 Pink umiestnil na čelo rebríčka najlepších popových interpretov a interpretiek desaťročia a podľa magazínu Forbes bola speváčka, ktorá celkovo predala vyše 40 miliónov albumov a 70 miliónov singlov, v roku 2010 27. najvplyvnejšou celebritou sveta. Pink vlani v júni priviedla na svet dcérku Willow Sage, ktorej otcom je jej manžel Carey Hart. S motokrosovým pretekárom sa zosobášila v januári 2006 v Kostarike.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies