Pink predstavila skladbu Just Like Fire

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 12:22 • 2 min
Pink predstavila skladbu Just Like Fire

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink zverejnila prostredníctvom služby YouTube skladbu Just Like Fire z očakávaného dobrodružného fantasy Alica v krajine za zrkadlom. Novinka, ktorú 36-ročná interpretka nahrala aj sama zložila, je jej prvým singlom po troch rokoch. Na piesni spolupracovala spolu s producentmi Maxom Martinom, Shellbackom a Oscarom Holterom.

slovakia

left justify in out

Pre spomínané pokračovanie filmu Alica v krajine zázrakov (2010) naspievala Pink okrem Just Like Fire aj coververziu piesne White Rabbit od kapely Jefferson Airplane. Tú tvorcovia Alice v krajine za zrkadlom použili v reklamnej kampani. V snímke sa opäť predstavia Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter či Anne Hathaway. Scenár napísala Linda Woolverton, ktorá pripravila aj spomínanú adaptáciu knihy Lewisa Carrolla. Réžie sa ujal James Bobin. Snímka sa do slovenských kín dostane 26. mája.

 


Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Na konte má tri Grammy, štyri MTV Awards či jednu Brit Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies