Pink nahrala pieseň pre talkšou Ellen DeGeneres

NETKY.SK • 13 August 2015, 11:10 • 2 min
Pink nahrala pieseň pre talkšou Ellen DeGeneres

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink nahrala pieseň pre nadchádzajúcu trinástu sezónu talkšou Ellen DeGeneres. Skladba sa volá Today's The Day a 35-ročná interpretka ju zverejnila v stredu prostredníctvom videa na svojej oficiálnej webstránke.

slovakia

left justify in out

Minútový klip obsahuje zábery z nahrávacieho štúdia, kam Pink vzala aj svoju štvorročnú dcéru Willow Sage, ako aj zostrih scén so spomínanou DeGeneres a jej hosťami, medzi ktorými sú napríklad Taylor Swift, Reese Witherspoon, Will Smith, Jennifer Aniston či Anne Hathaway. Nová séria The Ellen DeGeneres Show bude mať premiéru 8. septembra.

 

 

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Trojnásobná držiteľka Grammy je od roku 2006 manželkou Careyho Harta, s ktorým má spomínanú dcéru Willow Sage.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona