Pink na výlete motorkou rozplakali chrobáky

NETKY.SK • 8 Október 2017, 09:35 • 2 min
Pink na výlete motorkou rozplakali chrobáky

BRATISLAVA - Americká speváčka Pink prezradila, že najhorší deň svojho života zažila, keď na ňu v Austrálii útočili chrobáky. Tridsaťosemročnú rodáčku z Doylestownu v Pennsylvánii vraj zážitok počas výletu na motorke priviedol k slzám. „Bože, bolo tam toľko chrobákov, že som plakala.

slovakia

left justify in out

A všade boli značky, ktoré hovorili, že si máte dávať pozor na kengury, tak som len čakala, kedy ma zloží nejaká kengura, zatiaľ čo som jedla najviac proteínov vo svojom živote," zaspomínala si na nepríjemný zážitok z výletu motorkou z Cairns do Brisbane, ktorý v roku 2009 absolvovala s manželom Careym Hartom. Toho vraj dokonca prinútila, aby zastavili a zavolali niekoho, aby prišiel po nich.

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). V rámci dua You+Me vydala album Rose Ave. (2014). Získala napríklad tri Grammy, jednu BRIT Award alebo sedem MTV Video Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies