Pink a Dallas Green vytvorili duo You+Me a vydajú spoločný album

NETKY.SK • 9 September 2014, 11:22 • 2 min
Pink a Dallas Green vytvorili duo You+Me a vydajú spoločný album

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink a kanadský hudobník Dallas Green, známy tiež pod umeleckým pseudonymom City and Colour, vytvorili formáciu You+Me.

slovakia

left justify in out

Dvojica už stihla nahrať debutový album s názvom Rose Ave, ktorý vyjde 14. októbra prostredníctvom RCA Records. Z novinky zatiaľ predstavili titulný singel, ku ktorému vzniklo aj oficiálne lyric video. Ako uviedli predstavitelia RCA Records, hudobníci sa zoznámili cez speváčkinho manžela Careyho Harta a okamžite sa rozhodli spolupracovať. Pink potom pozvala Greena do Los Angeles, kde chceli spolu zložiť jednu alebo dve skladby, nakoniec ich však za týždeň napísali osem, a tak sa rozhodli nahrať spoločný album.

 

Tridsaťpäťročná Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess). Trojnásobná držiteľka Grammy je od roku 2006 manželkou spomínaného Careyho Harta, s ktorým má trojročnú dcéru Willow Sage. 

 

Tridsaťtriročný Dallas Green pôsobil v minulosti v kapelách Helicon Blue a Alexisonfire, pričom s druhou menovanou vydal štyri štúdiovky. Od roku 2004 vystupoval aj sólovo pod pseudonymom City and Colour. S týmto projektom má na konte zatiaľ štyri albumy Sometimes (2005), Bring Me Your Love (2008), Little Hell (2011) a The Hurry And The Harm (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona