VIDEO Pilot ruskej stíhačky MiG-29 predviedol úžasné divadlo

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 18:00 • 2 min
VIDEO Pilot ruskej stíhačky MiG-29 predviedol úžasné divadlo

GLOUCESTERSHIRE – Byť pilotom ruskej stíhačky MiG-29 musí byť vzrušujúce, najmä ak si uvedomíte možnosti, aké vám tento stroj dáva.

slovakia

left justify in out

Počas vojenskej leteckej šou Royal International Air Tattoo to prítomným divákom ukázal istý poľský pilot, ktorý predviedol schopnosti tejto ruskej bojovej stíhačky. Video sa dostalo aj na YouTube a má už takmer 600.000 pozretí.

Spočiatku všetko vyzerá úplne normálne, keď ruský bojový stroj zapína motory a pomaly roluje na štart. Následne stroj vzlietne, avšak asi po 15 sekundách sa pilot rozhodne pre vertikálny štart v plnej rýchlosti.

Všetko sa odohralo tak rýchlo, že diváci, ktorí sledovali stíhačku z väčšej vzdialenosti, si ju mohli ľahko pomýliť s raketou. Samozrejme, trénovaný pilot vedel čo robí a pravdepodobne si užíval rýchlosť svojho výletu do výšin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies