Pillár zo Senice na hosťovanie do Hradca Králové

NETKY.SK • 21 August 2013, 15:55 • 2 min
Pillár zo Senice na hosťovanie do Hradca Králové

SENICA - Stopér corgoňligového futbalového klubu FK Senica Róbert Pillár odchádza na hosťovanie do českého druholigového tímu FC Hradec Králové.

slovakia

left justify in out

V novom pôsobisku je už od utorka a strávi tam pol roka. Záverečné administratívne detaily doladili zástupcovia oboch klubov v stredu. "Robo odchádza na pol roka s tým, že Hradec si môže následne uplatniť opciu," uviedol pre klubový web "Záhorákov" ich prezident Viktor Blažek.

Dvadsaťdvaročný dôrazný obranca Pillár (nar. 27. mája 1991) prichádza do Hradca na odporúčanie bývalého senického stredopoliara Tomáša Strnada, ktorý momentálne pôsobí u "otrokov" ako fyzioterapeut. "Róbert je veľký talent slovenského futbalu. Keď reprezentoval Slovensko v drese 'dvadsaťjednotky', ponuky zo zahraničia sa mu len hrnuli," povedal pre oficiálnu internetovú stránku Hradca Králové Tomáš Strnad.

Pillár prekonal počas minulej sezóny nepríjemné zranenie. Podrobil sa plastike krížneho väziva v kolene a vyše pol roka pauzoval. Po indispozícii už nedostáva na ihrisku toľko príležitostí, koľko by si sám predstavoval. "Robo má stále len 22 rokov. Pre nás je veľmi dôležité, aby hrával, preto sme sa takto rozhodli. Hradec je ambiciózne mužstvo, ktoré sa chce dostať naspäť do Gambrinus ligy. Držíme Robovi v novom pôsobisku palce. Po pol roku uvidíme, čo ďalej," vyhlásil športový riaditeľ FK Senica Dušan Vrťo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies