Pilař je už oficiálne hráčom Viktorie Plzeň

NETKY.SK • 9 December 2014, 13:50 • 2 min
Pilař je už oficiálne hráčom Viktorie Plzeň

PLZEŇ - Futbalová Viktoria Plzeň si uplatnila opciu na Václava Pilařa, ktorý sa opäť stal kmeňovým hráčom vedúceho tímu najvyššej českej súťaže.

slovakia

left justify in out

Od leta na západe Čiech hosťoval z nemeckého Wolfsburgu. Vo Viktorii sa s Pilařom dohodli na zmluve na 2,5 roka.

"Od prvých tréningov v Plzni dokazoval, akú má obrovskú chuť do futbalu po zdravotných problémoch. Sme nadšení, že sa v rekordne krátkom čase dokázal dostať do špičkovej formy a znova sa stal oporou nášho klubu. Dotiahnutie jeho príchodu z Wolfsburgu bolo jednou z klubových priorít zimného obdobia," uviedol na klubovom webe generálny manažér Viktorie Adolf Šádek. 

 

Reprezentačný stredopoliar víta dotiahnutie formalít a verí, že v budúcnosti si ešte zahrá v niektorom zo zahraničných klubov. "Návrat do Plzne bol v lete jediným variantom a som šťastný, že to bolo pre všetky strany šťastné rozhodnutie. Nikdy som netajil, že mojím snom je presadiť sa v niektorej prestížnej zahraničnej súťaži. Na tom sa nič nemení. Som však poučený, minulé načasovanie nebolo ideálne, pribrzdili ma zdravotné problémy. Budem ďalej bojovať a snažiť sa byť lepším hráčom," povedal podľa webu klubu Václav Pilař. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies