Pikošky z promovania autobiografickej knihy trénera Conora McGregora

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 11:00 • 2 min
Pikošky z promovania autobiografickej knihy trénera Conora McGregora

DUBLIN - Keď sa predá promócia, tak o ňu bude mať Ír veľký záujem. Hovorí jeho tréner Kavanagh. Hlavný tréner Conora McGregora John Kavanagh promuje svoju autobiografickú knihu ktorá vyšla nedávno. Vďaka nej sa dozvedáme zaujímavé veci z plánov McGregora. Prvá pikoška je, že keď príde na predaj UFC tak by z podielov chcel získať aj McGregor.

slovakia

left justify in out

"Čo sa stane keď naozaj príde k predaju UFC? Krátka odpoveď je, že neviem. Ako to bude s každodenným fungovaním...je to obrovská firma. Ako pri každej veľkej výmene vedenia musí ubehnúť istý čas kým sa všetko utrasie. Conor už na to myslel, a som si istý že svoj zámer prednese aj novému vedeniu"

 

V rozhovore ďalej Kavanagh rozprával o tom, že by sme nemali zabúdať na zápas proti Floydovi Mayweatherovi o ktorom sa tak veľa hovorilo.

 

"Trochauneskôr to vidím úplne reálne, len treba prekalkulovať 100 miliónový honorár. Klebetilo sa o tom, že Conor by dostal 7 miliónov a ostatné peniaze by dostal Floyd. Peniaze sa musia rozdeliť pol na pol, ináč do toho Conor nepôjde. Momentálne potrebuje Floyd viac Conora ako Conor Floyda."

 

Kavanagh ale hovoril o Mayweatherovi s veľkou úctou. Ale hovoril aj to, že McGregor by ho postavil pred takú výzvu s ktorou sa ešte v ringu nestretol.

 

"Floyd je obdivuhodný. Nemyslím si, že je taký boxer ktorý by ho zdolal. Všetko vie o boxovaní, ale Conor sa nehýbe ako boxer."

 

Sú to zaujímavé myšlienky ktoré sa momentálne len ťažko predstavujú, ale v dnešnej dobe je možné všetko. Možno to je iba súčasť proma, aby sa predalo viac kníh, ale nechajme sa prekvapiť možno bude jedného dňa McGregor šéfovať a aj zápasiť vo svojej organizácií naraz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona