Piknik v Harmónii otvorí turistickú sezónu

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 19:54 • 2 min
Piknik v Harmónii otvorí turistickú sezónu

Piknik v Harmónii otvorí turistickú sezónu - Kultúra Otvorenie turistickej sezóny v Modre počas nadchádzajúceho víkendu (12. mája) sa ponesie v noblesnom štýle.

slovakia

left justify in out

img

Otvorenie turistickej sezóny v Modre počas nadchádzajúceho víkendu (12. mája) sa ponesie v noblesnom štýle. Na námestí v Harmónii sa v druhú májovú sobotu uskutoční 2. ročník podujatia pod názvom Modranský piknik. Ponúkne program hodný obľúbeného modranského letoviska Harmónia. Secesnú noblesu pripomenie hudba rôznych žánrov, divadlo, dobová módna prehliadka, premietanie historických fotografií a pestrý program pre deti. Novinkou bude retro foto štúdio, umelecký workshop, ecocentrum, kvetinárstvo, rozšírená gastrozóna s ochutnávkou modranských vín a výstava artefaktov z modranskej histórie. „Tak ako vlani, aj teraz očakávame návštevníkov v dobových kostýmoch, s dekami a piknikovými košmi, ktorí majú chuť zabaviť sa na jedinečnom podujatí,“ uviedol Roman Zatlukal z Malokarpatského osvetového strediska v Modre. Milovníci plesov v prírodnom prostredí budú môcť potom večer zavítať na majáles v neďalekej Zochovej chate. V ponuke je degustácia vín modranských vinárov, grilované gastro špeciality a vystúpenia hudobných country skupín.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona