Pikantné Vianoce Andrey Verešovej

NETKY.SK • 9 Január 2021, 12:48 • 2 min
Pikantné Vianoce Andrey Verešovej

Takýto darček jej fanúšikovia zrejme nečakali! Milovanie, na aké sme zvyknutí iba z porno filmov, mohlo celé Slovensko sledovať na internete. Video zaslal do médií anonym.

slovakia

left justify in out

Andrea Verešová ponúkala 50 000 eur za nahlásenie páchateľa, ktorý mal vyrobiť údajne falošné video a použil jej podobizeň. Podala trestné oznámenie, no dôveryhodnosť videa môže potvrdiť jedine samotná modelka. 


",,S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo fake video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať mňa aj môjho manžela. Rozhodli sme sa preto podať trestné oznámenie a zároveň požiadať verejnosť o pomoc v hľadaní autora a šíriteľov tejto nechutnej video montáže,” uviedla na Instagrame. 

img



Tieto príspevky dvojnásobnej mamičky Andrey však už nenájdete. Ľudia v komentároch začali spochybňovať, že ide o videomontáž. 

img

Andrea sa na začiatku síce bránila, no po druhom videu, kde veľmi pekná žena, ktorá sa nenápadne podobá na našu modelku tancuje celkom nahá, pričom ju natáčala iná žena, zostala ticho. Bolo to zrejme už priveľa aj pre šoubiznisom vytrénovanú Andreu. Zdá sa, že si zbalila kufre a vycestovala do exotiky na dovolenku. 
 


img

„V tejto dobe už nemôžete ničomu veriť. Nič nie je reálne,“ povedala po úniku prvého videa modelka, ktorá to okamžite začala riešiť s políciou.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies