Piešťany prehrali na domácom ľade so Zvolenom 0:3

NETKY.SK • 21 November 2012, 07:52 • 2 min
Piešťany prehrali na domácom ľade so Zvolenom 0:3

Piešťany prehrali na domácom ľade so Zvolenom 0 3 - Hokej V tretej tretine hostia bránili svoj náskok a nepúšťali Piešťany do žiadnych šancí. Domáci začali aktívnejšie.

slovakia

left justify in out

img

V tretej tretine hostia bránili svoj náskok a nepúšťali Piešťany do žiadnych šancí.

Domáci začali aktívnejšie. V druhej minúte Filo netrafil odkrytú bránu. Tento moment hostí prebral. Vypracovali si značný tlak a podarilo sa im aj skórovať, keď Chovan v presilovke prešiel cez troch brániacich hráčov, obkorčuľoval bránu a zasunul puk za bezmocného Tomeka. Zvolenčania po góle držali domácich na dištanc až do záverečnej minúty prvej tretiny, keď Melichárek potiahol puk pred Šimka, ale zo svojej šance neskóroval.

Druhú časť začali domáci veľmi zle. V útočnej snahe zabudli na Podkonického, ktorého dobrú prihrávku našiel Brabenec. Podkonický v samostatnom nájazde bez problémov skóroval. Znížiť mohli domáci zásluhou Jakuba Ručkaya, ten ale nepremenil trestné strieľanie. Po ňom mohol znížiť Peško, ale Chylovu vyrazenú strelu nedokázal dostať do prázdnej brány. Na konci dejstva sa nepresadila ani bratská dvojica Ručkayovcov a domáci po štyridsiatich minútach prehrávali dvojgólovým rozdielom.

V tretej tretine hostia bránili svoj náskok a nepúšťali Piešťany do žiadnych šancí, až v poslednej päťminútovke mohol aspoň znížiť Mertel, ale jeho tečovaná strela skončila v bránkovisku, odkiaľ ju Zvolenská obrana stihla zneškodniť. V záverečnej hre bez brankára stanovil Podkonický do prázdnej brány konečné skóre na 0:3, čím potvrdil zaslúžené víťazstvo Zvolena.



ŠHK 37 Piešťany - HKM Zvolen 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)



Góly: 6. Chovan, 21., 59. Podkonický. Rozhodovali: Baluška - Kacej, J. Tvrdoň, vylúčení: 2:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 2157 divákov.



Hlasy po zápase:

Milan Klement, tréner Piešťan: "Tento zápas ovplyvnili dve veci. Naša strelecká impotencia a individuálne chyby, ku ktorým sa pridali aj nejaké zdravotné problémy. Dnes sme bojovali do konca. Keď sa do budúcnosti budeme vyvarovať hlúpych chýb, budeme úspešnejší."

Peter Mikula, tréner Zvolena: "Proti Piešťanom sa nám nehrá príliš dobre, disponujú dobrou korčuliarskou technikou. My sme sa dnes zamerali na dobrú defenzívu, ktorá nám vychádzala. Držali sme súpera na dištanc a zaslúžene sme zvíťazili."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies