Piešťany posilnili obranca Trefný a útočník Pardavý mladší

NETKY.SK • 19 Október 2015, 14:40 • 2 min
Piešťany posilnili obranca Trefný a útočník Pardavý mladší

PIEŠŤANY - Vedeniu hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany sa podarilo získať dve nové posily - obrancu Radovana Trefného a do útoku prichádza Ján Pardavý mladší. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka účastníka Tipsport Ligy s tým, že obaja hráči sa už zapojili do tréningového procesu "havranov" a mali by nastúpiť v utorňajšom stretnutí proti Košiciam.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Trefný prichádza do Piešťan z Dukly Trenčín, kde v prebiehajúcom ročníku odohral sedem zápasov. Trenčiansky odchovanec má za sebou aj angažmán vo francúzskom Lyone, predtým pôsobil v extraligovej Nitre.

 

Ofenzívu "havranov" posilní 21-ročný Ján Pardavý mladší. Ten odohral za Piešťany aj niekoľko prípravných zápasov, no následne putoval do prvoligovej Trnavy. Tam patril k najlepším hráčom, v dvanástich zápasoch nazbieral 10 bodov (6+4) a svojimi výkonmi si vypýtal miesto v extraligovom kádri Piešťan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona