Piešťany formujú káder na novú sezónu, pomôcť môže aj Valábik

NETKY.SK • 30 August 2013, 13:08 • 2 min
Piešťany formujú káder na novú sezónu, pomôcť môže aj Valábik

PIEŠŤANY - Hokejový extraligista ŠHK 37 Piešťany začal s formovaním kádra na blížiaci sa začiatok novej sezóny. Do základnej zostavy "havranov" sa neprebojovala pätica hráčov, mužstvo na druhej strane vystužili ešte dvaja hráči. O zmenách v tíme informovala oficiálna stránka klubu.

slovakia

left justify in out

V Piešťanoch nebude v budúcej sezóne pôsobiť Martel Mertel, slovenský majster s Košicami zo sezóny 2009/2010. V uplynulom ročníku odohral dvadsaťštyriročný center v žlto-modrom 67 zápasov vrátane play-off, v ktorých strelil 12 gólov a pridal 17 asistencií. V základnej zostave nepočíta tréner Milan Kliment ani so štvoricou René Schneider, Jozef Haring, David Schmidt a Adrián Kolník, ktorí si budú musieť hľadať angažmán v druhej lige.

Do kabíny štvrtého tímu uplynulej sezóny Tipsport extraligy sa vrátil mladý útočník Filip Hudec a defenzívu "havranov" vystužil Boris Valábik. Slovenský obranca so skúsenosťami z NHL si hľadá nový angažmán v zahraničí, no jeho štart v extralige za Piešťany nie je vylúčený.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies