Piešťany budú v extralige vystupovať ako Havrani

NETKY.SK • 4 Júl 2012, 11:59 • 2 min
Piešťany budú v extralige vystupovať ako Havrani

Piešťany budú v extralige vystupovať ako Havrani - Hokej Hokejisti klubu ŠHK 37 Piešťany vstúpia do svojej premiérovej extraligovej sezóny s novým logom i názvom. Ústredným motívom sa má stať havran.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti klubu ŠHK 37 Piešťany vstúpia do svojej premiérovej extraligovej sezóny s novým logom i názvom. Ústredným motívom sa má stať havran.
      Prezident klubu Jaroslav Lušňák na stredajšej tlačovej konferencii vysvetlil, že Havran je názov vrchu v blízkosti Piešťan a v personifikovanej podobe je ho možné použiť aj pre tento účel. "Pohrávame sa s novým logom a s formulovaním názvu tak, aby bol hokejový a zároveň typický pre Piešťany," uviedol pre TASR s tým, že nové logo sa s určitosťou dostane na dresy. "Nové logo v kombinácii so starým bude použité aj na dresoch. Bude to myslím pekné a zaujímavé, nechajte sa prekvapiť. S definitívou vyjdeme na verejnosť až vo chvíli, keď nastane v klube všeobecná zhoda."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies