Piešťanskí hokejisti dostanú z rozpočtu o 150-tisíc viac ako je v zmluve

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 15:39 • 2 min
Piešťanskí hokejisti dostanú z rozpočtu o 150-tisíc viac ako je v zmluve

PIEŠŤANY - Mesto Piešťany nasledujúce tri roky podporí miestny hokejový klub ŠHK 37 sumou po 200.000 eur. Je to každoročne o 50.000 eur viac, ako sa pôvodne plánovalo. O navýšení sumy rozhodli piešťanskí poslanci na svojom zasadnutí v stredu 27. júla. K výsledku viedlo štyri hodiny trvajúce rokovanie vrátane emocionálnych vystúpení fanúšikov, podporovateľov i odporcov zvýšenia objemu podpory.

slovakia

left justify in out

K tým, ktorí boli proti tomu, patrili zástupcovia Seniorského parlamentu Piešťan, ktorí argumentovali potrebou použitia peňazí na iné účely ako školstvo, mládež, seniori a podobne. Na zasadnutí zastupiteľstva boli prítomní aj podporovatelia klubu s transparentmi Hokejku ste nad nami zlomili, nás nezlomíte či Urobte niečo pre piešťanské deti.

 

"Poslanci, ktorí boli za navýšenie finančných prostriedkov, použitých na platby na spotrebované energie, argumentovali tým, že samospráva môže takto šetriť peniaze. V prípade, že by zimný štadión prevádzkovala sama, jej náklady by boli vyššie minimálne o výdavky na personál. Argumentom proti schváleniu k zmluve o navýšení prostriedkov bolo podľa nich neprehľadné hospodárenie hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany, ktorý zimný štadión prevádzkuje," informoval o priebehu rokovania portál zpiestan.sk.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies