Piešťanské rehabilitačné centrum prichýli ukrajinské deti s postihnutím

NETKY.SK • 1 Marec 2022, 12:33 • 2 min
Piešťanské rehabilitačné centrum prichýli ukrajinské deti s postihnutím

PIEŠŤANY - Rehabilitačné centrum Axis Medical Center v Piešťanoch, ktoré sa špecializuje na komplexnú neurologickú rehabilitáciu, prijme rodiny s deťmi so zdravotným postihnutím z Ukrajiny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Informoval o tom koordinátor pomoci Roman Bas. Vyzýva ďalšie rehabilitačné centrá a zariadenia na Slovensku, ktoré disponujú ubytovacími kapacitami, aby sa pridali a pomohli takýmto rodinám, ktoré utekajú pred vojnou. 

 

 

„Radi by sme im podali pomocnú ruku a poskytli im nielen útočisko pred vojnou, ale aj medicínsku starostlivosť," uviedol Bas. V centre pracuje podľa Basa mnoho ukrajinských lekárov a terapeutov. „Ďakujeme všetkým našim pacientom a ich rodinám za podporu, ktorú od nich denne dostávame."

 

img

 

Finančnú pomoc možno smerovať na transparentný účet s názvom Nadácia Axis, IBAN SK24 0200 0000 0045 5479 8251, s označením platby Axis pre Ukrajinu/Axis for Ukraine/Axis für Ukraine. Poslaním Nadácie je poskytovanie všestrannej pomoci a podpory zdravotne a telesne znevýhodneným, postihnutým a chronicky chorým osobám, predovšetkým deťom, ale aj dospelým a členom ich rodín.

 

Prečítajte si: AKTUALIZÁCIA - VIDEO: Bieloruskí vojaci prekročili ukrajinské hranice

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies