Piers Morgan prevzal televíznu šou po Larrym Kingovi

NETKY.SK • 18 Január 2011, 12:45 • 2 min
Piers Morgan prevzal televíznu šou po Larrym Kingovi

Piers Morgan prevzal televíznu šou po Larrym Kingovi

slovakia

left justify in out

img

Britský novinár Piers Morgan sa v pondelok po prvý raz predstavil ako nástupca legendárneho amerického moderátora Larryho Kinga, keď po ňom prevzal dennú talkshow spravodajskej televízie CNN.
      Ako hosťa v úvodnej relácii privítal prominentnú moderátorku a herečku Oprah Winfreyovú, s ktorou kultivovane rozoberal jej životný príbeh. Zdržal sa pritom svojich charakteristických dotieravých otázok a rešpektoval, keď moderátorka vyhlásila, že o niektorých veciach nie je ochotná diskutovať.
      "Všetko, čoho sa dotkneš, má úspech. Mohla by si sa dotknúť mňa?," zalichotil Morgan 56-ročnej Winfreyovej, ktorá si zaspomínala na ťažké začiatky svojej kariéry ako černošského dievčaťa zo štátu Mississippi.
      Piers (45) v minulosti pracoval ako šéfredaktor bulvárnych printových médií Daily Mirror a News of the World a v USA ho poznajú aj ako člena poroty talentovej šou Amerika má talent.
      Larry King (76) oznámil svoj odchod z moderátorskej pozície vlani koncom júna a poslednú šou odvysielal v polovici decembra. V relácii Larry King Live, ktorú pravidelne sledoval milión divákov, 25 rokov spovedal popredné osobnosti politiky, ekonomiky a šoubiznisu. V posledných rokoch však jej sledovanosť postupne klesala, pričom Kingov vľúdny štýl vytláčala bojovnejšia taktika mladších konkurentov.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies