Piers Morgan: Arsenal ponúkol trénerovi Wengerovi novú zmluvu

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 18:50 • 2 min
Piers Morgan: Arsenal ponúkol trénerovi Wengerovi novú zmluvu

LONDÝN - Tréner Arsenalu Arséne Wenger dostal od vedenia klubu ponuku na predĺženie spolupráce o tri roky. Informáciu priniesli viaceré britské médiá s odvolaním sa na novinára Piersa Morgana.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný novinár a moderátor televízneho programu Good Morning Britain v nedeľu popoludní na svojom Twitteri napísal, že z prostredia londýnskeho klubu dostal informáciu o novej zlmuve pre Wengera.

 

 

Morgan sa preslávil najmä ako porotca show Britain's Got Talent a America's Got Talent. Brit je dlhoročným kritikom francúzskeho trénera Kanonierov a stúpencom kampane "Wenger von."

 



Arsenal bol ešte v polovici januára lídrom Premier League, avšak teraz mu patrí až tretie miesto so stratou 11 bodov na vedúci Leicester City. Do konca súťaže zostáva už iba sedem kôl, ale Arsenal má ešte jeden zápas k dobru.

 

Gunners majú už iba teoretickú šancu na úspešnú sezónu, ktorá by do klubu priniesla trofej. Premier League je jedinou súťažou, v ktorej by Arsenal mohol uspieť, ale to je tiež v rovine matematickej teórie. Tím bol už skôr vyradený z anglického FA Cupu aj z Ligy majstrov. Arsenal sa z majstrovského titulu tešil naposledy pred 12 rokmi.

Šesťdesiatšesťročný Wenger je od 5. marca najdlhšie slúžiacim koučom, ktorý je od svojho nástupu do funkcie verný jednému klubu v Európe. Arsenal vedie od októbra 1996, teda necelých dvadsať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies