Pierceová sa stala novou asistentkou kapitána Francúzok Noaha

NETKY.SK • 22 December 2016, 18:32 • 2 min
Pierceová sa stala novou asistentkou kapitána Francúzok Noaha

PARÍŽ - Mary Pierceová bude asistentkou Yannicka Noaha, kapitána francúzskych tenisových reprezentantiek v Pohári federácie družstiev žien. Informáciu priniesla internetová stránka národnej federácie FFT. Francúzky najbližšie nastúpia 11. - 12. februára 2017 v 1. kole svetovej skupiny v Ženeve proti domácim Švajčiarkam.

slovakia

left justify in out

Noah je aj šéfom realizačného štábu krajiny galského kohúta v Davisovom pohári tímov mužov. Na fedcupovej lavičke sa 7. decembra stal pokračovateľom Amélie Mauresmovej, ktorá odstúpila 14. novembra deň deň po prehre Francúzok 2:3 s Češkami v Štrasburgu vo finále PF 2016. Oznámila, že v apríli očakáva narodenie svojho druhého dieťaťa.

Štyridsaťjedenročná rodáčka z kanadského Montrealu Pierceová je niekdajšou trojkou singlového renkingu WTA. Vo dvojhre na grandslamovej úrovni sa presadila na Australian Open 1995 a Roland Garros 2000. Podieľala sa na triumfe Francúzok vo Fed Cupe 1997 a 2003.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies