Pienaar obvinený z útoku na syna námestníka vládneho ministra

NETKY.SK • 28 Jún 2012, 19:52 • 2 min
Pienaar obvinený z útoku na syna námestníka vládneho ministra

Pienaar obvinený z útoku na syna námestníka vládneho ministra - Futbal JOHANNESBURG - Steven Pienaar bol obvinený z útoku na syna námestníka vládneho ministra. Incident sa odohral v nočnom klube v jeho rodnej Južnej Afrike.

slovakia

left justify in out

imgJOHANNESBURG - Steven Pienaar bol obvinený z útoku na syna námestníka vládneho ministra. Incident sa odohral v nočnom klube v jeho rodnej Južnej Afrike.
Stredopoliar, ktorý je v súčasnosti na dovolenke v Karibiku, sa objavil na súde v Johannesburgu, aby odpovedal na obvinenia týkajúce sa incidentu zo 17.júna.

Pienaar, ktorý je stále hráčom Tottenhamu a sezónu dokončil na hosťovaní v Evertone, je obvinený, že bol súčasťou skupiny, ktorá opakovane bila a kopala Thabanga Mnisiho, syna juhoafrického námestníka ministra verejných služieb a správy, Ayanda Dlodlo. Incident vznikol po hádke ohľadne použitia toalety vo VIP zóne. Pienaara následne zatkla polícia a 4.júla ho čaká ďalšie súdne pojednávanie.
Hovorca klubu Tottenham Hotspurs povedal, že o incidente vedia, ale nebudú ho komentovať kým "nebudú mať možnosť hovoriť s hráčom a jeho zástupcami."

30-ročný hráč nie je žiadne neviniatko, keďže aj v minulosti už mal problémy so zákonom. V roku 2010 dostal ročný zákaz šoférovania za jazdu pod vplyvom alkoholu a v roku v 2008 bol tiež zatknutý po údajnom útoku na ženu v Liverpoole, ale toto obvinenie bolo neskôr stiahnuté.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona