Pichova budúcnosť by mohla byť známa v najbližších týždňoch

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 12:04 • 2 min
Pichova budúcnosť by mohla byť známa v najbližších týždňoch

VROCLAVA - Slovenský futbalista v službách poľského mužstva Slask Vroclav Róbert Pich zatiaľ nevie, či bude v kariére pokračovať v drese aktuálneho zamestnávateľa alebo zmení klubovú príslušnosť.

slovakia

left justify in out

Przeglad Sportowy informoval, že Pich, ktorý má zmluvu so Slaskom do konca tohto kalendárneho roka, môže viesť rozhovory s ktorýmkoľvek záujemcom. Interes údajne prejavil turecký klub z Istanbulu Kasimpasa. Dvadsaťšesťročný rodák zo Svidníka sa však nehrnie za prestupom za každú cenu a nevylučuje ani zotrvanie v Slasku Vroclav.


"Momentálne sa ohľadne mojej osoby nedeje nič mimoriadne. Možno v najbližších dvoch či troch týždňoch sa to zmení. Mám na mysli nielen ponuky z iných klubov, ale aj od Slasku, pretože nikto zatiaľ nepovedal, že odchádzam. Možno mi vroclavský klub ponúkne predĺženie zmluvy. Kasimpasa? Viem o jej záujme, ale zatiaľ to nie je nič konkrétne," cituje Przeglad Sportowy slová bývalého hráča MŠK Žilina či Dukly Banská Bystrica.


Pich bol v uplynulej sezóne s 10 gólmi najlepším slovenským strelcom nielen v Poľsku, ale aj v rámci celej Európy, berúc do úvahy najvyššie európske ligové súťaže vrátane druhých najvyšších vo vyspelých futbalových krajinách na starom kontinente.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies