Picha preradili v Žiline do B-tímu, odmietol predĺžiť zmluvu

NETKY.SK • 23 Január 2014, 12:19 • 2 min
Picha preradili v Žiline do B-tímu, odmietol predĺžiť zmluvu

ŽILINA - So siedmimi gólmi najlepší jesenný strelec futbalistov MŠK Žilina Róbert Pich sa ocitol v rezervnom tíme spod Dubňa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák zo Svidníka (nar. 12. novembra 1988) nenastúpil ani v jednom z dvoch stredajších stretnutí "žlto-zelených" v rámci sústredenia v Senci - proti domácemu druholigovému ŠK SFM (víťazstvo MŠK 2:1) ani proti českému účastníkovi Gambrinus ligy 1. FC Slovácko (prehra Žiliny 1:2).

"Robovi Pichovi sme ponúkli predĺženie zmluvy, on sa však rozhodol inak. Deklaroval, že chce zmeniť dres hneď, už v tomto prestupovom termíne. My to akceptujeme a pripravovať sa bude s naším B-tímom. Šancu na jeho pozícii dostanú futbalisti, ktorí tu chcú hrať," citoval žilinský klubový web vyjadrenie trénera Adriána Guľu na adresu Róberta Picha, ktorý pred príchodom do MŠK v roku 2011 hral za Podbrezovú a Banskú Bystricu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies